Uitgaven in eigen beheer

Gedeelde beelden (gedichtenbundel)

De enige foto-expositie die ik ooit heb gehouden was de directe aanleiding voor dit project. Aangenaam verrast door mijn vastgelegde beelden stelde mijn broer Eric voor om samen een boekje te maken met daarin zijn gedichten – hij is vier jaar de stadsdichter van Roosendaal geweest – en mijn foto’s.

Bij elk gedicht dat Eric me stuurde zocht ik een passend beeld in mijn persoonlijk fotoarchief van de laatste vijftien jaar. Binnen afzienbare tijd hadden we het materiaal bij elkaar. De titel Gedeelde Beelden is op verschillende manieren heel toepasselijk.

Anna-Karina wierp zich op de vormgeving van de bundel en zorgde er voor dat er een perfecte balans tussen woord en beeld ontstond.

De gedichtenbundel Gedeelde Beelden bevat 56 pagina’s en is te koop voor slechts € 12,50! (+ € 2,50 bijdrage verzendkosten als het verstuurd moet worden) 
Stuur een e-mail naar Hans en u ontvangt alle bestelgegevens.

NACHT – voorgelezen door Eric

VERDRIET – voorgelezen door Eric

Zelfportret in liedjes (mini-LP)

hans-van-deelen-zelfportret-in-liedjes

Op Een zelfportret in liedjes legde ik acht Nederlandstalige liedjes vast. Ze werden opgenomen met behulp van mijn neef Berend van Deelen (piano, basgitaar, zang) en met Marijn Caniëls (drums, percussie, lay-out).

De liedjes zijn verschenen op een 10-inch vinylplaat (een mini-LP). Te koop voor slechts € 7,95!  Wordt indien gewenst geleverd met een gratis gebrande CD.
Stuur een e-mail naar Hans en u ontvangt alle details.

Beluister mp3’s
Lees de liedteksten

Zelfportret in de media

Scroll naar boven