Elfin Tune – Muziek

Hier zijn drie mp3′s te beluisteren van Elfin Tune (1977-1981)


Lighthouse
Mortality
Rubbish

Lighthouse (1981)

(tekst: Tejo van Deelen, muziek: Hans van Deelen) is afkomstig van de LP Brabant rock, uitgebracht in 1981. Elfin Tune was één van de zeven deelnemende West-Brabantse groepen, die elk twee nummers mochten aanleveren.

19jaar-Elfin-Tune1

Lighthouse
Mortality
Rubbish

Mortality (1979)

Liveopname uit Schouwburg De Kring te Roosendaal. Elfin Tune speelde in het voorprogramma van Sweet D’Buster. De tekst is van mijn broer Tejo en het akkoordenschema heb ik bedacht. De verdere muzikale inkleding was een groepsinspanning.

elfin_tune_soundcheck_de_kr

Lighthouse
Mortality
Rubbish

Rubbish (1979)

Ook opgenomen in De Kring. Naar dit instrumentale nummer kan ik nog steeds goed luisteren. Ik vind dat het vernuftig in elkaar steekt. Alleen het einde vind ik wat minder geslaagd. In mijn herinnering is het ontstaan tijdens een repetitie. Maar misschien doe ik een componist tekort nu.

elfin_tune_live_in_de_kring

Lighthouse
Mortality
Rubbish

Scroll naar boven